Fes un donatiu

Si ho prefereixes, pots fer una

transferència bancària

El vostre nom i cognom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

El vostre telèfon

Afegiu-me a la vostra llista de correu

Vull romandre anònim

Donació via Paypal
Aquest enllaç us portarà a la pàgina de Paypal des d'on realitzar la donació a través de targeta de crèdit/dèbit o compte Paypal .

Al camp "Precio por artículo" definiu l'import de la donació que voleu realitzar.

Informació Fiscal

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) l’informem que les dades personals consignades en aquest document són incorporades en fitxers titularitat de Càritas Arxiprestal Manresa amb la finalitat de gestionar els serveis que ofereix aquesta entitat.
El sotasignant autoritza de forma expressa el tractament d’aquestes dades, així com futures dades que pugui facilitar-nos per a la correcta prestació del servei, incloses dades especialment sensibles (com informació sanitària d’interès). Càritas Arxiprestal Manresa es compromet a tractar aquestes dades amb la màxima reserva i confidencialitat.
Així mateix, el sotasignant autoritza a que les dades puguin ser conservades per gestionar adequadament ulteriors encàrrecs que pugui realitzar-nos.
En cas d’autoritzar-nos, les seves dades podran ésser també utilitzades per a l’enviament d’informacions relacionades amb les nostres activitats i serveis que puguin resultar del seu interès. (*)
Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant comunicació escrita a Càritas Arxiprestal Manresa . Ref. Protecció de dades, Baixada de la Seu, 3, 08241 Manresa o bé per correu electrònic a
(*) Desitjo rebre informacions relacionades amb les activitats i serveis de Càritas Arxiprestal Manresa.