Notícies

Manresa

Josep Roca, sommelier d’El Celler de Can Roca, apadrina el Cava amb Cor, una iniciativa solidària de la Confraria del Cava amb Càritas Catalunya.

Es tracta d’un cava brut reserva embotellat per l’ocasió, que es posarà a la venda arreu de Catalunya i que destinarà dos euros de cada ampolla als projectes socioeducatius que desenvolupa Càritas per atendre infants i joves en situació de vulnerabilitat.

A Manresa, el punt de venda és el Supermercat Plusfresc.

Manresa

En el marc del Programa d’Acompanyament Sociolaboral, Càritas Manresa imparteix cursos d’anàlisi del Mercat de Treball, Desenvolupament de Competències Clau per a l’Accés a l’Ocupació i Tècniques de Recerca de Feina.

Per tal d’adquirir els coneixements de la manera més pràctica possible, es compta amb l’experiència de responsables de Recursos Humans de Diverses empreses que poden explicar com realitzen els processos de selecció i quines són les competències que tenen en compte a l’hora de contractar una nova persona per al seu equip.

Manresa

Arran de la presentació de la Memòria de Càritas del passat any 2020, diversos mitjans de comunicació n’han fet ressò, possibilitant que arribi a la ciutadania l’activitat que duem a terme i facilitant que es puguin coneixer els projectes en els diversos àmbits d’Acollida i acompanyament social, Inclusió social, Acompanyament sociolaboral i economia solidària i Accés a l’habitatge.

Manresa

Les vint-i-dues persones participants en el curs del Taller prelaboral d’Introducció a l’horticultura ecològica que imparteix Càritas en el marc del projecte Activa’t a l’hort varen rebre els corresponents certificats d’assistència. L’objectiu és dotar les persones que realitzen el curs d’uns coneixements que els encaminin cap a l’autonomia i la inserció laboral.

El curs ha tingut una durada de 96 hores i s’han treballat els següents continguts:

1 2 3 38