Notícies

Manresa

Càritas Manresa ha rebut un donatiu, fruit dels guanys de la venda del llibre UNA VIDA DE SERVEI. Montserrat Morera Solé (1956-2021) que va ser cap d’Informàtica de l’Ajuntament de Manresa i que li han fet en homenatge.

És un testimoni de solidaritat, que encaixa amb la voluntat de la Montserrat, que ja era sòcia de Càritas des de fa molts anys.

El llibre, l’autora del qual és Maria Àngels Clotet, ha estat editat per Zenobita edicions, està exhaurit i es pot descarregar en aquest enllaç:
https://zenobitaedicions.com/…/una-vida-de-servei…/

Manresa

El lema de la campanya d’enguany és “Som el que donem. Som Amor”.

Construïm una Església que somia. Som una comunitat responsable, compromesa, que s’atreveix a somiar amb totes les conseqüències. Comunitat que no es queda al món dels desitjos, sinó que decideix portar els seus somnis al terreny de la vida; que no somia per fugir de la realitat, sinó per transformar-la.

Celebrem el Dia de la Caritat amb unes dades alarmants: gairebé 1 de cada 3 persones es troba en situació de pobresa, 1 milió de persones no té un habitatge digne per viure, i 97.000 llars tenen tots els seus membres a l’atur. La situació no és fàcil però, gràcies a Déu, darrere de totes aquestes dades hi ha persones que vetllen per millorar la vida dels qui més ho necessiten. Com la Laura, que ofereix esperança

Manresa

Sant Andreu Salut, Fundació Privada, i Càritas Arxiprestal de Manresa han fet oficial el seu conveni amb la signatura de l’Acord de Col·laboració per la realització de Pràctiques no laborals per a l’alumnat del Mòdul Formatiu d’introducció al Treball a la Llar – FITA 2022 que es realitza dins del programa d’acompanyament sociolaboral i d’economia Social de Càritas Diocesana de Vic.

L’aprenentatge en un entorn laboral és important per completar la formació amb pràctiques i és per això que tindrà una durada màxima per alumne/a de 70 hores i alhora, Càritas designarà una persona com a tutora de referència per fer un seguiment dels processos docents.

Manresa

Els alumnes de 3r. d’ESO de l’IES Pius Font i Quer han fet el Servei Comunitari elegint cada un d’ells l’entitat on poder portar a terme el seu voluntariat. En el cas de Càritas Arxiprestal, hi han participat 10 nois i noies que han ajudat als professors/es voluntaris dels grups d’alfabetització del vespre, i 4 nois que han col.laborat en els nostres horts. Ha estat una experiència molt gratificant i enriquidora per a tots.

Manresa

Aquest dimecres s’ha fet l’Assemblea anual de Càritas Arxiprestal de Manresa.

En l’acte, s’ha aprovat la Memòria d’activitats i estat de comptes de l’any passat i el pressupost d’aquest any 2022 que possibilita dur a terme tots els programes d’acció social, que han estat comentats per les tècniques dels diferents projectes.
Es va comptar amb l’assistència de representants de les Parròquies, socis, amics i col·laboradors.

1 2 3 42