Pere Casaldàliga 90 anys de vida i motiu de trobada per donar gràcies i inspirar-nos a seguir les seves petjades.

Amb motiu de la celebració dels 90 anys d’en Pere Casaldàliga i els 30 de l’Associació Araguaia es realitzaran a Balsareny, el diumenge 8 d’abril, diversos actes que trobareu en el tríptic que s’enllaça al final de l’escrit.  Igualtat de gènere, qüestió de justícia! Causa a la qual en Pere Casaldàliga ha dedicat la seva vida i que, junt amb totes les “causes”, ens inspira  a viure i seguir les seves petjades.
Us informem també que Na Isabel Félix, teòloga ponent de la trobada,  participarà en una xerrada a Manresa, el divendres 6 d’abril, a les 19 h. a la sala d’actes del Casino, dins el cicle Ignàgora. Parlarà de Dona i Valors, seguint les petjades de Pere Casaldàliga.  Convoquem diverses entitats, entre elles Càritas Arxiprestat Manresa.
El dijous dia 5, a les 19,30 h., al saló de sessions de l’Ajuntament es farà el lliurament de  la  Medalla de la Ciutat al mèrit a la Solidaritat a títol pòstum a la Flors Sirera. La Flors és la referent a la nostra ciutat de tantes persones que treballen per la solidaritat i la pau entre els pobles.
I el dissabte 14, al Teatre Conservatori, El metge de Lampedusa, una reflexió profunda sobre la tragèdia dels refugiats.

Enllaç al tríptic


Comparteix.