L’Orquestra Terrassa 48 actuarà a Manresa en un concert a benefici de Càritas, el diumenge 12 de novembre, a les 6 de la tarda, al Teatre Conservatori

 

El Teatre Conservatori de Manresa acollirà el diumenge, dia 12 de novembre, a les 6 de la tarda,  un concert especial a càrrec de l’Orquestra Terrassa 48.

La recaptació obtinguda en aquest concert es destinarà íntegrament a Càritas, organitzadora del concert. L’entrada solidària funcionarà amb sistema de tarifa invertida que vol dir que és l’espectador qui, un cop vist el concert, decideix la quantitat que vol pagar.

El concert vol col·laborar en diferent projectes en els quals treballa Càritas per afavorir la igualtat i la cohesió social. Aquesta activitat cultural i de conscienciació social forma part de la campanya «Sigues part de la solució contra l’empobriment».

El programa “Un viatge Barroc”, amb obres de Telemann, Biber, Farina, Locattelli i Rebel, està basat en una recerca sobre músiques molt imaginatives del període Barroc.

L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 és una formació estable especialitzada en el repertori escrit per a cordes. Dirigida per Quim Térmens va ser fundada, en la seva forma i filosofia actuals, l’any 2000, el conjunt ha donat un gran impuls i difusió de la música per a formació d’orquestra de cordes amb uns programes que combinen una gran investigació i proximitat. Amb una gran acceptació general i el beneplàcit de la crítica vers els seus programes, l’OCT48 ha programat ininterrompudament des de l’any 2000 la seva temporada de concerts a la ciutat de Terrassa, i des de la temporada 2004-05 és orquestra resident al nou Auditori Municipal de Terrassa, on actualment ofereix el seu cicle estable de concerts.

COMPARTEIX.

Comparteix.