Ramon Bufí, Ester Busquests i Francesc Admetlla publiquen “Saviesa en colors africans”

S’acaba de publicar el llibre «Saviesa en colors africans» que han escrit Ramon Bufí i Ester Busquets, il·lustrat amb fotografies de Francesc Admetlla. El llibre vol fer de trampolí de tantes veus africanes que, «colpejades per la dissort i la injustícia, reclamen que no oblidem en cap moment l’Àfrica», tal com expliquen els seus autors. Ramon Bufí és rector de la parròquia de Roda i va ser delegat episcopal de Càritas, i Ester Busquets és membre del consell d’aquesta parròquia de la comarca d’Osona, «Saviesa en colors africans» ha estat editat per l’ONG Agermanament sense fronteres i les aportacions per la compra del llibre es destinen a projectes de cooperació pel Camerun.

El llibre convida al lector, través d’una cinquantena de textos literaris, filosòfics, artístics i d’àmbit social, “a reflexionar sobre l’experiència humana i tot allò que li dóna sentit i profunditat”. Aquest és el tercer llibre que Busquets i Bufí editen relacionat amb el Camerun, país que coneixen bé gràcies a l’agermanament que la parròquia de Roda va impulsar fa uns anys amb el municipi de Bobog i que ha permès la construcció de pous, escoles, cooperatives de dones, hospital de pigmeus…

Fins ara el llibre s’ha presentat a Barcelona (14 de novembre) i Roda de Ter (30 de novembre). Aquest dimecres 12 de desembre es presenta al Casal de l’Església de Manresa (carrer Era del Firmat, 1-3) en un acte que començarà a 1/4 de 9 del vespre.


Comparteix.