Els productes que cultiva Càritas Manresa s’oferiran en un menú del restaurant Cal Magre de Callús

Els productes que cultiva Càritas Manresa s’oferiran en un menú del restaurant Cal Magre de Callús.  El divendres 7 de setembre a les 9 del vespre està prevista la presentació d’aquesta iniciativa que porta el nom de «Terra, Cuina i Tradició».  L’Associació l’Era, el projecte d’horticultura «Activa’t a l’hort» de Càritas Manresa i el mateix restaurant en són els impulsors. El proper mes s’oferirà un menú de 21 euros amb productes cultivats als horts que Càritas té al regadiu, l’anella verda i agrària de la capital del Bages. En l’acte de presentació «Terra, Cuina i Tradició» cada col·lectiu explicarà qui és, què fa i què ha aportat al projecte i hi haurà un concert i imatges del dia a dia de les entitats. El menú inclou varietats recuperades, com l’albergínia blanca, el pebrot vermell xato, i varietats de tomàquets com el de Montserrat, el cirerol i els de marge.

Més informació des del web de Càritas Manresa (clica aquí)

 


Comparteix.