Càritas Santa Margarida de Montbui inicia l’activitat

Durant aquest mes de novembre de 2014, Càritas Parroquial de Santa Margarida de Montbui reprèn la seva activitat després d’un temps de tancament.

Des de fa mesos s’ha estat treballant per a poder reobrir de nou Càritas. El primer pas va ser la unió de diverses persones i la constitució d’una nova junta voluntària, s’han anat realitzant reunions de treball i de coordinació amb els serveis socials del municipi i altres serveis de la comarca, així com cercant informació, entre d’altres accions.

Finalment serà durant aquest mes de novembre, que Càritas Montbui obrirà les seves portes tots els dimarts oferint a la població el servei d’acollida. Els primers objectius que es marca Càritas en els seus inicis són els de poder oferir una acollida a les persones, on realitzar una escolta activa i un acompanyament per a poder treballar conjuntament les seves demandes. S’espera poder anar creixent com a Càritas i poder arribar al màxim de persones del municipi. De manera que, juntament amb les persones anar descobrint les demandes més freqüents i així poder-les treballar realitzant diversos projectes.


Comparteix.