Càritas recapta 5.500 euros de la venda de cors solidaris que es destinaran a reforçar diferents projectes

La venda de Cors Solidaris feta per diferents Càritas del Bisbat de Vic ha generat un ingrés net de 5.500 € que es destinaran a reforçar diferents projectes solidaris de l’entitat. En total aquest Nadal s’han venut al voltant de 5.900 cors de xocolata. Aquests s’han distribuït en establiments comercials, en punts de venda instal·lats per voluntaris de Càritas i en institucions que els han adquirit com a regal solidari. Els cors s’han venut des de Càritas Arxiprestal de Vic i Càritas Arxiprestal de Manresa i aquest any també s’hi ha sumat les Càritas de Manlleu i Roda de Ter.

La iniciativa va néixer de Càritas Arxiprestal de Vic i, posteriorment, s’hi han sumat altres Càritas, algunes, fins i tot, de fora de l’àmbit diocesà com són Berga i Salt. Els cors solidaris són elaborats pel xocolater de Taradell i tenien un preu de venda de 2 euros/unitat. Voluntaris i col·laboradors de Càritas han estat els encarregats de preparar l’embolcall. La campanya de venda d’aquest dolç es fa durant el Nadal, un període que es considera bo per a reflexionar i reforçar el compromís col·lectiu de lluita contra la desigualtat social. També vol augmentar la visibilitat de Càritas.

La campanya de venda de cors solidaris vol interpel·lar les persones sobre la necessitat de ser part activa en la lluita contra l’empobriment que afecta el seu entorn més proper, i on Càritas actua cada dia amb diferents projectes d’acció social. També vol conscienciar la comunitat cristiana i la població en general sobre la necessitat d’implicar-se en la lluita contra la desigualtat per aconseguir recursos econòmics i per animar a més persones a fer-se voluntàries que participin en projectes i serveis i en el sosteniment econòmic de la institució per permetre la seva independència econòmica i de gestió, fent donatius periòdics per projectes de la institució, fent una aportació econòmica o col·laborant amb iniciatives com els Cors Solidaris.

FOTO: L’artista Joaquim Falcó en l’acció que es va fer en la presentació de la iniciativa dels Cors Solidaris davant de la Seu de Manresa. 


Comparteix.